Ruční práce - je krédo v produkci kávy. Káva se zpracovává výhradně ručně a při výrobě se ctí tradice a řemeslo v každém kroku několika generacemi ověřených výrobních postupů. Využívá se 60 let starý bubnový pražicí stroj, ve kterém při pražení ztrácí surová káva až 19 % původní váhy.
Naber Kaffee
Když v roce 1908 otevřel Georg Naber ve Vídni svůj první krámek s kávou, vzplanula vášeň, se kterou se pražení vybraných kávových směsí věnujeme i dnes. Vychutnejte si malá umělecká díla, která si vás získají svou vytříbenou chutí a neopakovatelným aroma.
Pražení
je tepelný proces, který odemyká aroma a chuťové profily zelených kávových zrn. Stupeň pražení určuje barvu, profil a celkové charakteristiky kávy.
Acidita
je živá a hravá složka, která kávě dodává svěžest, ostrost a ovocnou chuť.
Tělo
je hmatová složka kávy. Určuje, jaká je její konzistence, jak pevná je crema a jak dlouho se po spolknutí drží chuť v ústech.
Pražíme dva druhy kávy
Vídeňský druh
Naše elegantní aromatické směsi jsou stvořeny k přípravě dokonalého tradičního espressa. Kávu nevybíráme v cenových ani kvalitativních třídách, orientujeme se na různé variace s nejvyššími nároky. To je káva z Vídně. S chutí z celého světa.
Italský druh
To je espresso v neušlechtilejším podání - řady Marco Salvatori slibují opravdovou italskou kávovou kulturu extra třídy. Ušlechtilý značkový produkt pro vaše zhýčkané hosty.